Recap

Jeg klikker meg inn på drypp og ser at jeg har upubliserte, ferdige innlegg om jul og advent. Jeg vurderer å poste et innlegg jeg skrev i januar, men bestemmer meg for at det er for sent.

I februar gikk det i ett på jobb, med deadline 1.mars, men vi kom i mål. I mars kunne jeg puste litt dypere, og vi dro på ferie. Helt spontant reiste vi 2 uker til Seoul, og endte opp med å ha en av de beste feriene noensinne. S falt til ro, jeg falt til ro, ting falt på plass, og jeg lengtet tilbake idét vi satte føttene på norsk jord.

Det går plutselig fra vinter til sommer, det er som om Oslo bestemte seg for å hoppe over våren i år.

Vi kjøper nye møbler til balkongen, sitter ute på ettermiddagene og snakker om hvor heldige vi er, tenker på det vi planlegger og prøver, men egentlig ikke kan planlegge i det hele tatt. Lurer på å bestille oss en tur til sommeren, men klarer ikke å ta noen beslutning. Vi velger å vente.

Gode venner holder rundt oss når livet er trått, og ler med oss så ofte de kan. Noen ganger har jeg vondt i kjeven av latter og smil, og vi holder fast i øyeblikket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *