when planning

Vi planlegger ferie. S liker ikke å planlegge, så hun vil helst at vi skal bestemme oss dagen før avreise, men det har en tendens til å gå kraftig utover lommeboken, så i år skal vi planlegge. Vi planla i april, vi planla i mai, vi planla i juni, og enda har vi ingen faste planer… Det ser ut som om det blir samme tralten i år som tidligere, vi kaster oss på akkurat det vi føler for. Kanskje det er siste gangen på lenge? Jeg håper jo det (lille frø).

Vi har i hvert fall bestemt oss for å starte ferien med en seiltur, og setter til havs lørdag kveld. Jeg gleder meg til bølgeskvulp, grilling og saltvann i håret.

Nå er det tre dager på kontoret, medregnet i dag, og så er det fire uker fri – og de skal nytes, uansett hva vi ender opp med å fylle dem med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *